Bønnesalat med grønsager

6 pers.

Ingredienser

1 bdt. radiser, hele
6 gule squash i grove stykker
100 g champignon, halveret
100 g blomkål i små buketter
1 broccoli i små buketter
2 fed hvidløg, finthakket
2 skalotteløg, finthakket
1 dl olivenolie
1 spsk. korianderfrø
100 g kantareller
saft af 1 citron
1 glas hvidvin
en lille buket af timian, persille, laurbærblad og rosmarin, bundet sammen
100 g friske hestebønner
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Sauter skalotteløg og hvidløg i olien til de er bløde, men de skal ikke tage farve. Tilsæt korianderfrø, champignon, kantareller og alle de andre grønsager, dog ikke hestebønnerne. Hæld citronsaft og hvidvin ved, sammen med et glas vand. Tilsæt krydderurterbuketten, salt og friskkværnet peber. Lad det hele simre i 10 minutter. Blancher hestebønnerne i blandingen, kort, tag så alle grøntsagerne op og kog væsken ind til 2/3. Kom grønsagerne tilbage i gryden og smag til. Serveres kold.