Antipasto brød

8 pers.

Ingredienser

1 stort rundt brød med en god skorpe

Fyld:
3 løg i skiver
2 spsk. olivenolie
12 skiver grillet, marineret aubergine
11/4 dl mynteblade
20 skiver grillet, marineret squash
2½ dl rucola
20 ovnstegte, halverede tomater
11/4 dl basilikumblade
250 g gedeost eller ricottaost
20 skiver grillet peberfrugt

Fremgangsmåde

Skær toppen af brødet og tag brødkrummen ud, så brødet bliver udhulet. Det skal være ca. 4 cm. tyk skorpe tilbage hele vejen rundt.
Kom olie og løgskiver på en pande og steg dem til de er godt brune.
Brødet fyldes ved at lægge alle ingredienser lagvis: halvdelen af løg, aubergine, mynte, squash, rucola, tomat, basilikum, ost og paber. Gentag med den anden halvdel. Til sidst lægges brødtoppen på igen. Pak brødet i et viskestykke og skær den i skiver som en lagkage når den skal serveres.