Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Cookie- og privatlivspolitik

Ejerskab og udgiver

COMBINEMEDIA
Etmann v/Flemming Etmann Andersen
CVR: 21097543

P. Knudsens gade 58,
2450 København SV

Tlf: 2570 4400
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Introduktion

Vores hjemmeside benytter Cookies til at indsamle data om brugernes adfærd på hjemmesiden. Vi gør dette for at få en idé om hvad vi kan gøre for at forbedre oplevelsen på hjemmesiden.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles sådanne oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet.

Hvad er Cookies?

En cookie er en ganske uskadelig tekstfil som lages på computeren, den kan hverken skade computeren og er derfor ikke en virus, malware eller spam. Cookies bruges til at personalisere hjemmesider, til statistik om brugernes adfærd, målrettet markedsføring, udvikling af mere brugervenlige tjenester m.m.

Disse tekstfiler kan til hver en tid slettes af brugeren fra din computer igen.

Personoplysninger

Generelle bestemmelser

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger, øvrigt brug af services eller foretager køb via hjemmesiden.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, din IP-adresse, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på.
I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, telefonnummer, fødselsdagsdato og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhedsbestemmelser

Dine personoplysninger og de data du vælger at dele med hjemmesiden, er beskyttet på baggrund af teknisk- og organisatorisk-truffet beslutninger, som at med at sikre at disse data forbliver beskyttet i mod læk, offentliggørelse, misbrug eller andet usaglig brug, jf. EU-persondata lovgivningen.

Formål

De indsamlede data bruges til at målrette vores hjemmeside bedre til vores brugere, samt at kunne levere de services som brugerne efterspørger af os, såsom nyhedsbreve, relevant annoncering, tilmeldinger, produkter, mv.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Visse data-typer, såsom geografiske oplysninger, køn, alderssegment, tidsbrug på hjemmeside, videregives til tredjepart i de omfang at der er givet samtykke til dette, jf. cookie-deklareringen.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.
Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Vi benytter følgende cookies:

Følg på på de sociale medier

logo bar hosting w smallVi benytter et certificeret datacenter

COMBINEMEDIA

P. Knudsens Gade 58 1
2450 København SV

+45 25 70 44 00

combinemedia logo white