Oftest stillede spørgsmål

Der kan være forskellige krav til en hjemmeside og derfor kan prisen på lave den også svinge meget. Det kommer helt an på hvor komplekst projektet er og hvor mange kompetencer der skal involveres. Nogle kunder har brug både tekstforfatning, grafik og markedsføring. Vores priser ligger derfor i et spænd på mellem 5.000 kroner for en simpel hjemmeside til 50.000 kroner for et mere komplekst projekt som er mere krævende.

Tag heller en uforpligtende snak med os så du får et bud på netop hvad du har behov for.

Vi ønsker at levere vores bedste arbejde for vores kunder hver gang, så både vi og kunden kan være tilfreds med projektet. Der kan selvfølgelig forekomme projekter som vi ikke føler vi kan løfte ordentligt og derfor må takke nej til. Vi ønsker ikke at love kunden guld og grønne skove såfremt vi ikke kan levere.

Det kommer meget an på kundens behov. Hvis man føler sig mest tryg ved en fast pris på projektet så sørger vi for det, men har man brug for vedvarende hjælp til at vedligeholde hjemmesiden giver det måske bedre mening med et abonnement. Er man prisfølsom kan det også være rart ikke at få hele regningen serveret på en gang.

Det er helt op til dig hvis du har en hostingudbyder som du er helt vild med, men har du brug for at vi hoster din hjemmeside, så tilbyder vi driftsikker webhosting, så din hjemmeside forbliver sikker.

Se mere om vores webhosting her

Ingen hjemmeside bliver leveret uden en god introduktion. Vi har ligeledes en masse guides som kan hjælpe dig til at bruge din hjemmeside. Du har også mulighed for at tilkøbe fri support, så vi for eftertiden hjælper dig med at holde hjemmesiden opdateret.

Vores valg af CMS ligger som udgangspunkt på enten Joomla eller WordPress. Det kommer helt an på typen og størrelsen af hjemmesiden. Man skal altid vælge det rigtig værktøj til opgaven.

Skal vi gi' et bud på dit næste projekt?

Vi hjælper dig med din online profil i dag!​

Om Combinemedia

Vi er stolte kode- og design nørder, som står klar til at skabe unikke projekter til dig. Alt lige fra hjemmesider og webshops, til film og foto. Professionel webudvikling som følger tidens standard for god praksis både på det tekniske- og design-mæssige er hvad vi står inde for.

Afspil video