Phishing af Apple-ID

Ny Phishing-email er i omløb der udgiver sig for at komme fra Apple

Disse emails forsøger at lokke brugerens Apple-ID

Phishing-emails er ikke noget nyt og vi kan alle få en del af disse i vores email-indbakke, men netop disse nye email der tilsynladende kommer fra Apple selv er specielt farlige!

 

Hvorfor er disse Emails så svære at komme til livs

De emails der florerer i øjeblikket er temmelig godt sammensat og ligner så godt, noget der sagtens kunne komme fra Apple.

Selve adressen den bliver sendt fra er der heller ikke noget suspekt over, da den oftest hedder noget lignende: @ssl.apple.com

Der hvor det dog går hen og bliver usikkert er når man kigger nærmere på det link som bliver sendt med i email'en og man bliver opfordret til at klikke på.

Den adresse dette link går til ligner ikke noget der kunne have noget som helst med Apple at gøre og er det heller ikke, men det er her hvor du bliver lokket til at videregive dine oplysninger.

Hvad skal man så gøre?

Vi opfordre til at hvis du modtager disse eller lignende email at du enten sletter dem eller i hvert fald ikke gør som de opfordre dig til, eller svare på email'en.

Er du itvivl kan du tage kontakt til Apple og spørge dem omkring dine produkter hos dem, Eller tage kontakt til din hosting/email-udbyder.