Hvorfor vælge Wordpress til din hjemmeside

Hvorfor vælge Wordpress til din hjemmeside

I denne artikel finder du gode råd og vejledning i hvorfor, du bør overveje Wordpress som CMS-system til din hjemmeside.

Hvad er Wordpress?

Helt grundlæggende er Wordpress et Content Management System brugt til at lave hjemmesider og blogs i. Dens utrolige brugervenlige platform dominerer markedet med ca. en tredjedel af alle hjemmesider på nettet værende bygget på Wordpress.

Wordpress giver dig mulighed for nemt og hurtigt at administrere hjemmesidens indhold på en let og intuitiv måde.

Wordpress admin panel

Bygget på Open Source

Wordpress er en af de største Open Source platforme til hjemmesider. Open Source betyder, at det er frit tilgængelig og gratis at benytte sig af. Samtidig betyder det, at Wordpress har flere hundrede frivillige bag sig til at vedligeholde og forbedre platformen.

Brugervenligt CMS-system

Med flere millioner af aktive Wordpress brugere har denne platform at ry for at være utroligt nem at komme i gang med at bruge. Dette gælder også dem, som aldrig har administreret en hjemmeside førhen.

Brugervenligheden er i høj fokus og gør Wordpress til det mest populære CMS-system på verdensplan.

Fleksibel og alsidig

På platformens egen hjemmeside finder man et hav af udvidelsesmuligheder; alt lige fra analyse-værktøjer og kontaktformularer til e-commerce og temaer.
Der findes over 50.000 mulige plugins, som oftest er gratis.

Du har derfor en stærk platform som giver dig rig mulighed for at tilpasse og udbygge i takt med dine behov for hjemmesiden ændrer sig.

Søgemaskinevenlig (SEO)

WordPress er skrevet ved hjælp af høj kvalitetskode. Dette gør, at Google og andre søgemaskiner har en kærlighed til WordPress, hvorfor WordPress-hjemmesider har en tendens til at blive indekseret højere end andre i søgeresultaterne. 

Der findes ligeledes rigtig gode SEO-værktøjer til Wordpress som f.eks. Yoast SEO til Wordpress.

Sikkerheden er i orden

Med en så stor markedsandel på nettet som Wordpress besidder, er det ikke underligt, at hackere konstant forsøger på at finde områder af systemet, de kan udnytte til at tvinge sig adgang til hjemmesiden. Der er dog ingen grund til at frygte, da Wordpress ofte tager hurtig højde for dette og udsender opdateringer som holder systemet fortsat sikkert at benytte.

Man har dog muligheder for selv at tilføje ekstra beskyttelse til Wordpress i form af Firewalls- og Sikkerhed-plugins. Disse plugins kan yderligere hjælpe med at forhindre andre typer angreb, såsom DDOS (Distributed Denial of Service).

5 ting vi kan hjælpe dig med

Hos Combinemedia leverer vi din nye hjemmeside i Wordpress hvis dette giver mening for dig og dit behov.

Herunder ser du 5 ting vi kan gøre for dig:

  • Opsætte din Wordpress hjemmeside
  • Skabe dig et unikt og mobilvenligt design
  • Hjælpe dig med SEO (Søgemaskineoptimering)
  • Webhosting og support af din hjemmeside
  • Custom plugins