Gratis SSL til din hjemmeside

Gratis SSL til din hjemmeside eller webshop

Som kunde hos combinemedia, kan du nu få Gratis SSL kryptering på din hjemmeside eller Webshop.

Let's encrypt er en gratis service udbyder af open certificate authority (CA) SSL-certifikat, som er med til at stille bedre sikkerhed af data på din hjemmeside og webshop.

Hvorfor bør du kryptere dine kunders webhoteller?

HTTPs er efterhånden blevet et krav for hjemmesider, der behandler adgangskoder og kreditkortoplysninger. Ikke mindst fordi at store spillere som Google er begyndt at rykke i de tråde, som de kan for at sikre deres brugere en god og sikker browseroplevelse. 

I oktober måned sidste år begyndte Google at markere alle ikke-krypterede websider som ”Not Secure” i Google Chromes Incognito mode. Indtaster du data på websiden, bliver den derfor markeret som ”Not Secure”, hvis ikke den benytter sig af HTTPS-protokollen.

google logo animate

Vigtigt i forhold til SEO

Når din kunde skifter fra HTTP til HTTPS, skifter deres URL’er udseende – også for søgemaskinerne. For at hjælpe søgemaskinerne på vej bør der derfor laves 301-redirects på alle kundens URL’er – også interne links og billeder. 

Hvis URL’erne ikke ændres, risikerer din kunde at blive straffet i søgemaskinerne pga. duplicate content, da de både vil have en HTTP- og en HTTPS-udgave af alle deres URL’er. Heldigvis er det nemt at skifte URL’er og at lave 301 redirects.