Film dit firma og skab succes

Film dit firma og skab succes

Bliv hørt, bliv set og opnå opmærksomhed

Din virksomhed har utroligt meget gavn af brugen af video til at få budskabet ud, både internt, men også til deres kunder.

Vi kan ikke understrege nok, hvor vigtigt brugen af de sociale medier er til at skabe omtale for virksomheden. Det gælder ligeledes brugen af videostreaming-tjenester, såsom Youtube eller Vimeo.

En video på f.eks. Youtube har adskillige formål, som vi vil forsøge at komme ind på i denne artikel.

Hvorfor video?

Fastholdelse af forbrugerens opmærksomhed er blevet svært i disse dage, da vi konstant bliver bombarderet med information, uanset om vi er ude i det fri, ser tv eller er på nettet.

Vi kan ikke forvente længere at vores skrevne salgstaler bliver læst og derfor må der tages andre metoder i brug for at nå vores mål.

Med en video har vi mulighed for at præsentere en masse information på kortere tid, uden at vi taber tilskuerens opmærksomhed. Dette er selvfølgelig lettere sagt end gjort, men ved hjælp af visuel-præsentation af dit budskab opnår du meget mere.

Skab en personlig relation

Ved at du selv medvirker i dine videoer og selv præsentere dit budskab, skaber du en personlig relation til dine kunder eller medarbejdere. Du skaber samtidig en større troværdighed omkring din virksomhed.

Mange lader sig dog hurtig skræmme af at skulle bruge sig selv på video, men vi kan kun sige at øvelse gør mester. Det kræver ikke meget at kunne lave en pæn video, selv telefoner idag har et kamera der optager i fuld HD, eller mere.

Skriv ned hvad du vil sige og del teksten op så den bliver nemmere for dig at huske. Du kan til hver en tid redigere din video, når du har lagt ned på din computer. Der kan du også lægge grafik på og tilføje musik, men vær forsigtig med at det ikke fjerner fokus fra dit budskab, men kun understøtter det.

Liste over gratis videoredigerings-programmer:

Søgemaskineoptimerings-formål (SEO)

Youtube er et rigtig godt redskab til at skabe trafik til din hjemmeside og i sidste ende få flere kunder.

Under hver video på Youtube er der et felt der hedder beskrivelse, som først og fremmest skal bruges til at beskrive videoens indhold, men her har du også mulighed for at lave links til alt lige fra din hjemmeside, til din firma-adresse, osv.

Så derfor har Youtube og de sociale media generelt ligeså meget et Backlinking-formål. Du opnår derved højere status hos Google i søgeresultaterene og driver mere traffik tilbage til din hjemmeside.