Hjælp til Google Tag Manager

Hold styr på dine scripts og services

Google Tag Manager (GTM) er et gratis værktøj som Google udbyder der kan bruges til at organisere alle hjemmesidens scripts og kodestykker, som for eksemple Google Analytics, Facebook Pixel, Adwords og Hotjar.

Din analytics- og marketings-platform bliver nemmere at administrere ved hjælp af Google Tag Manager som med dens interface gør det nemt at overskue hvad man har kørende på hjemmesiden og hvornår.

Læs mere om Google Tag Manager her

Hvad er fordelen ved Google Tag Manager?

Et samlet sted for alle dine tags

Fra et administrativt synspunkt er det rart at holde disse ting samlet så du nemmere kan overskue din hjemmeside. Jo større den marketingsplatform bliver kan det med fordel betale sig lade Google Tag Manager styre alle hændelsesdata, fx. klik på en knap mv.

Nemt at overskue uden behov for kode

Når først Google Tag Manager er opsat får man sjældent brug for at involvere en udvikler som derved sparer dig tid og penge. Google Tag Manager gør det nemt at overskue alle ens tags og opsætte nye konverteringsmål.

Nemt at vedligeholde og skalérbart

Er der foretaget ændringer på hjemmesiden som kræver justeringer i den konverteringsanalyse kan du nemt gøre dette og du kan lige så nemt overføre din sporing til et ny hjemmeside.

Brugerkontrol og versionering

I google Tag Manager kan man oprette forskellige typer bruger adgange som har forskellige rettigheder. Samtidig bliver alle ændringer fortaget opsat i versionering så du nemt kan rulle en ændring tilbage.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Lad os med erfaringen opsætte din Google Tag Manager løsning, så du hurtigt kommer i gang med din markedsføringplatform.

Vi sørger for at mappe din hjemmeside så de rigtige data bliver sendt til Google Analytics for du får det rigtig handlingsgrundlag for at kunne optimerer brugeroplevelsen for dine kunde og konvetere mere.

Skal vi gi' et bud på dit næste projekt?

Vi hjælper dig med din online profil i dag!​

Om Combinemedia

Vi er stolte kode- og design nørder, som står klar til at skabe unikke projekter til dig. Alt lige fra hjemmesider og webshops, til film og foto. Professionel webudvikling som følger tidens standard for god praksis både på det tekniske- og design-mæssige er hvad vi står inde for.

Afspil video