Daim is – daimis

Ingredienser

Bund:

  • 3 æggehvider
  • 150 gram sukker
  • 150 gram finthakkede (malede) mandler

Fyld:

  • 3 æggeblommer
  • 3 spsk sukker
  • 3 dl piskefløde
  • 4 Daim (eller 2 dobbelte)

Fremgangsmåde

  • Pisk æggehviderne næsten stive og vend sukkeret i
  • Pisk det hele stift og vend de finhakkede (malede) mandler i
  • Kom marengsmassen i en smurt meldrysset springform og bag den i ca 30 min ved 175°C
  • Afkøl bunden helt på pageristen, inden isen kommes på
  • Pisk pløden til flødeskum og vend den i æggemassen sammen med grofthakket Daim
  • Fordel ismassen oven på marengsbunden og dæk den til
  • Sæt isen i fryseren i mindst 4 timer
  • Servering: Lad isen stå i 20 min på køkkenbordet før servering

Velbekomme og godlivstil siger vi!