LA-Auto Værksted

LA Autoværksted er et certificeret Teknicar partner værksted med placering i Glostrup. De foretager alle former for autoservices, såsom serviceeftersyn, undervognbehandling og større reperationer.

Case

LA Autoværksted’s problem var at deres forrige hjemmeside ikke var særlig visuelt opløftende / indbydende.
Razeq som er den daglige leder af værkstedet havde en klar vision om at deres hjemmeside havde brug for en design-mæssige overhaling så de kunne få endnu flere kunde på værkstedet og deres salgsafdeling.

Hjemmesiden skulle indeholde to ligeværdige fortællinger for brugeren. Den ene om værkstedet og den anden om Deres brugtbilsalg.

Løsning

Efter en rigtig god dialog, hvor der blev udvekslet idéer til det nye design, blev der præsenteret forskellige udkast, som til sidst endte i et moderne, lyst og professionel udtryk til hjemmesiden.

Designet er opbygget sådan at den fremhævet de services som værkstedet yder for Deres kunder. Samtidig med at der er prominente Call To Action i form af bookning af tider på værkstedet.

Farvevalget gik på at finde en farve som fremstod professionel og troværdig, men samtidig komplimenterede Deres grønne partner-logo fra Teknicar, som var meget vigtigt at vi fik fremhævet.

Samtidig er der opsat et bildsalgsmodul på hjemmesiden, så De selv har mulighed for at oprette annoncer på de biler de har til salg.

Skal vi gi' et bud på dit næste projekt?

Vi hjælper dig med din online profil i dag!​

Om Combinemedia

Vi er stolte kode- og design nørder, som står klar til at skabe unikke projekter til dig. Alt lige fra hjemmesider og webshops, til film og foto. Professionel webudvikling som følger tidens standard for god praksis både på det tekniske- og design-mæssige er hvad vi står inde for.

Afspil video