Firmaidræt Slagelse

Firmaidræt Slagelse er en flerstrenget sportsforening, der tilbyder deres medlemmer og byens borgere et bredt udbud af sportsaktiviteter, som Fodbold, Badminton, Skydning og Bowling.
Forening er en af mange foreninger under Dansk Firmaidræts Forbund.

Case

Firmaidræt Slagelse har tidligere opereret med en hjemmesiden som var blevet tildelt dem i omkring år 2000. Problemstillingen var bland andet at indholdet var uddateret da den var svær at vedligeholde. Den levede samtidig ikke op til nuværende standarder og klarede sig derfor dårligere i søgeresultaterne end andre lignende foreninger.
Hjemmesiden var ikke skalérbar til mobil og tablet.

Løsning

De nye design blev opsat med tanken om at bibeholde så meget at det visuelle indtryk fra den gamle side. Farvene var bestemt af hovedforeningen og skulle derfor videreføres til det nye design.

Selve hjemmesiden har meget content som skulle overføres og yderligere content ville blive tilføjet hjemmesiden i form af blogindlæg og information om diverse sportsaktiviteter. Derfor var det vigtig at der blev valgt et CMS som nemt kan håndterer meget indhold. Derfor faldt valget på Joomla CMS.

Selve designet blev kodet så den dynamisk tilpasser sig mobil og tablet.

firmaidraetslagelse-dk-mockup

Skal vi gi' et bud på dit næste projekt?

Vi hjælper dig med din online profil i dag!​

Om Combinemedia

Vi er stolte kode- og design nørder, som står klar til at skabe unikke projekter til dig. Alt lige fra hjemmesider og webshops, til film og foto. Professionel webudvikling som følger tidens standard for god praksis både på det tekniske- og design-mæssige er hvad vi står inde for.

Afspil video